سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درد قفسه سینه نشانه کدام بیماری است؟

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، این لحظه است که بلافاصله خطر سکته یا حمله قلبی از ذهنتان میگذرد و همینجاست که در یک لحظه همه ناپرهیزیها و اشتباهات سبک زندگیتان جلوی چشمتان ردیف میشود. ولی باید گفت نگران نباشید چون درد قفسه سینه از نمونه دردهای شایع و همگانی در دنیاست که سالانه تعداد زیادی را روانه اورژانس میکند.

 ترس از سکتههای ناگهانی قلب و مرگ است که باعث میشود با بروز چنین دردهایی به سرعت به اورژانس و بیمارستان مراجعه شود. البته تعداد زیادی از مراجعات با درد در ناحیه قفسه سینه، منشایی غیر از قلب و سیستم عروقی دارد. این مطلب راهنمای کاملی است از انواع دردهای قفسه سینه، علل و عوامل ایجاد و اهمیت هر کدام از آنها. قبل از درگیری با این درد، یکبار با دقت بخوانید.

 

 

 

درد قفسه سینه و علل آن

 

 

 

علل ناراحتی و درد در قفسه سینه شامل اختلالات و بیماری‌هایی است که دیواره قفسه سینه را گرفتار می‌کند، شایع‌ترین علل درد در این ناحیه شامل بیماری‌های قلبی، ریوی، گوارشی، عروقی، عضلانی-اسکلتی، عفونی، اختلالات عاطفی و روانی و بدخیمی‌های دیگر می‌شود.

 

 

 

بیماری‌های ریوی‌

 

 

 

مواردی که به ریه‌ها و پرده جنب (پرده نازک بین جدار قفسه سینه و پوشاننده ریه‌ها)‌ آسیب می‌رساند از دلایل بروز ناراحتی در قفسه سینه هستند. به‌عنوان مثال عفونت‌های دستگاه تنفسی به علت ویروس‌ها، باکتری‌ها یا عوامل دیگر. غالبا این‌گونه دردها به‌صورت یک‌طرفه و موضعی، همراه با علائمی مانند تنگی نفس، سرفه، تب و صداهای غیرعادی تنفسی است. پارگی ناگهانی کیسه‌های هوایی و ایجاد هوا در قفسه سینه به‌صورت غیرطبیعی نیز موجب بروز دردهای ناگهانی در طرف درگیر قفسه سینه شده که تنگی نفس را نیز به‌دنبال دارد. این درد معمولا به علت ضربه به قفسه سینه، عفونت‌ها، سرفه یا عطسه شدید ناگهانی و... ایجاد می‌شود.

 

 

 

بیماری‌های گوارشی‌

 

 

 

یکی دیگر از علت‌های بروز احساس ناراحتی در قفسه سینه، بیماری‌ها و اختلالات گوارشی است. این اختلالات شامل بازگشت اسید معده به مری و ترش کردن، اختلالات عضلات حرکتی مری، زخم‌های معده و اثنی‌عشر، بیماری‌های کیسه صفرا و مجاری صفراوی همانند سنگ کیسه صفراست. برگشت اسید معمولا باعث درد و سوزشی عمیق در ناحیه زیر جناغ سینه و قسمت بالای شکم می‌شود. معمولا افراد در دو حالت درازکش یا هنگامی که معده خالی از غذاست از این درد ابراز ناراحتی می‌کنند.

 

 

 

این درد با مصرف بعضی غذاها یا داروهایی مانند آسپیرین تشدید می‌شود. اختلالات عضلانی مری به صورت گرفتگی عضلات حرکتی آن، آسیب به جدار مری به واسطه خورده شدن مواد سوزاننده، تهوع‌های شدید و مکرر یا عوامل فشاردهنده خارجی موجب بروز دردهای پشت جناغ سینه شده که با فعالیت‌های فیزیکی هیچ ارتباطی ندارد.

 

 

 

بیماری‌های عضلانی-اسکلتی‌

 

 

 

بیماری‌های مختلفی که بافت عضلانی و اسکلتی را در ناحیه قفسه سینه و اطراف آن درگیر می‌کنند موجب بروز درد و ناراحتی در قفسه سینه می‌شوند.

منبع:mizanonline